stiv forbs za novak dzokovic

СТИВ ФОРБС: БИРОКРАТСКА ГЛУПОСТ Е ШТО САД НЕ ДОЗВОЛУВААТ ВЛЕЗ НА НОВАК ЃОКОВИЌ

Американскиот милионер Стив Форбс изјави дека е бирократска глупост што властите во САД не му дозволуваат влез на Новак Ѓоковиќ. Поради тоа што е „невакциниран…

Види повеќе СТИВ ФОРБС: БИРОКРАТСКА ГЛУПОСТ Е ШТО САД НЕ ДОЗВОЛУВААТ ВЛЕЗ НА НОВАК ЃОКОВИЌ