ЌЕ ГО СЛЕДИМЕ НИВНИОТ ПРИМЕР?! РУСИТЕ ЈА ОЗНАЧИЈА „ДОЈЧЕ ВЕЛЕ“ КАКО СТРАНСКИ АГЕНТ

ЌЕ ГО СЛЕДИМЕ НИВНИОТ ПРИМЕР?! РУСИТЕ ЈА ОЗНАЧИЈА „ДОЈЧЕ ВЕЛЕ“ КАКО СТРАНСКИ АГЕНТ

Германската телевизиска компанија Дојче веле е на списокот на руски медиумски организации означени како „странски агенти“, пренесува Ројтерс. Руското Министерство за правда денеска ја додаде…

Види повеќе ЌЕ ГО СЛЕДИМЕ НИВНИОТ ПРИМЕР?! РУСИТЕ ЈА ОЗНАЧИЈА „ДОЈЧЕ ВЕЛЕ“ КАКО СТРАНСКИ АГЕНТ