voeni zlostornici

ДЕНЕС СЕ ОДРЖА ПРВОТО РОЧИШТЕ ЗА ВОЕНИ ЗЛОСТОРСТВА НА СТРАНСКИ ПЛАТЕНИЦИ! СМРТНАТА КАЗНА НЕ Е ИСКЛУЧЕНА

Британските платеници на кои моментално им се суди во ДНР би можеле да се соочат со смртна казна по сериозни обвиненија, изјави денеска шефот на…

Види повеќе ДЕНЕС СЕ ОДРЖА ПРВОТО РОЧИШТЕ ЗА ВОЕНИ ЗЛОСТОРСТВА НА СТРАНСКИ ПЛАТЕНИЦИ! СМРТНАТА КАЗНА НЕ Е ИСКЛУЧЕНА
stranski platenici vo ukraina

КРВАВИ ВОЗДИШКИ НА ПЛАТЕНИЦИТЕ НА УКРАИНСКОТО БОЈНО ПОЛЕ! ПОВЕЌЕ ОД 7000 СТРАНСКИ ПЛАТЕНИЦИ ВО УКРАИНА ОД 63 ЗЕМЈИ

Киев регрутирал повеќе од 6.800 странски платеници од 63 земји од почетокот на специјалната операција, изјави за новинарите во неделата портпаролот на руското Министерство за…

Види повеќе КРВАВИ ВОЗДИШКИ НА ПЛАТЕНИЦИТЕ НА УКРАИНСКОТО БОЈНО ПОЛЕ! ПОВЕЌЕ ОД 7000 СТРАНСКИ ПЛАТЕНИЦИ ВО УКРАИНА ОД 63 ЗЕМЈИ