pekari belgija

СЕ ЗАТВОРААТ ПЕКАРИТЕ ВО БЕЛГИЈА: СМЕТКА ЗА СТРУЈА 11.800 ЕВРА, ЗА ГАС 10.800 ЕВРА

Зголемувањето на цените на струјата и природниот гас во Белгија ги доведе пекарниците во тешка ситуација, принудувајќи некои да ги затворат вратите бидејќи повеќе не…

Види повеќе СЕ ЗАТВОРААТ ПЕКАРИТЕ ВО БЕЛГИЈА: СМЕТКА ЗА СТРУЈА 11.800 ЕВРА, ЗА ГАС 10.800 ЕВРА
ladni gradinki vo srbija

ГРАДИНКА ВО НОВИ САД ШТЕДИ СТРУЈА: ДЕЦАТА СЕ СМРЗНУВАА, НА ВОСПИТУВАЧКИТЕ ИМ ГО ОДЗЕДОА ДАЛЕЧИНСКОТО ЗА КЛИМИ

Препораката на Министерството за рударство и енергетика просториите на државните институции да не бидат потопли од 20 степени во новосадската градинка „Гуливер“ беше буквално сфатена,…

Види повеќе ГРАДИНКА ВО НОВИ САД ШТЕДИ СТРУЈА: ДЕЦАТА СЕ СМРЗНУВАА, НА ВОСПИТУВАЧКИТЕ ИМ ГО ОДЗЕДОА ДАЛЕЧИНСКОТО ЗА КЛИМИ