vremenska prognoza makedonija

НАУЧНИЦИТЕ ПРЕДУПРЕДУВААТ: ДОАЃА ИСКЛУЧИТЕЛНО СТУДЕНА ЗИМА ВО ЗАПАДНА ЕВРОПА

Европските земји може да се соочат со постудена зима од вообичаено, прогнозираше во недела шефот на Европскиот центар за прогнози на времето со среден опсег…

Види повеќе НАУЧНИЦИТЕ ПРЕДУПРЕДУВААТ: ДОАЃА ИСКЛУЧИТЕЛНО СТУДЕНА ЗИМА ВО ЗАПАДНА ЕВРОПА