СЛУЧАЈНОСТ? СУДИЈАТА КОЈ НАРЕДИ НА ФБИ ДА ИЗВРШИ ПРЕТРЕС ВО ДОМОТ НА ДОНАЛД ТРАМП ПОВРЗАН СО ЏЕФРИ ЕПШТАЈН

СЛУЧАЈНОСТ? СУДИЈАТА КОЈ НАРЕДИ НА ФБИ ДА ИЗВРШИ ПРЕТРЕС ВО ДОМОТ НА ДОНАЛД ТРАМП ПОВРЗАН СО ЏЕФРИ ЕПШТАЈН

Федералниот судија на Флорида, кој го потпиша налогот за претрес со кој се овластуваше рацијата на ФБИ во одморалиштето Мар-а-Лаго на поранешниот претседател Доналд Трамп,…

Види повеќе СЛУЧАЈНОСТ? СУДИЈАТА КОЈ НАРЕДИ НА ФБИ ДА ИЗВРШИ ПРЕТРЕС ВО ДОМОТ НА ДОНАЛД ТРАМП ПОВРЗАН СО ЏЕФРИ ЕПШТАЈН