И ШВАЈЦАРИЈА ПОТПОЛНО ГИ УКИНУВА СИТЕ KOBИД ОГРАНИЧУВАЊА

И ШВАЈЦАРИЈА ПОТПОЛНО ГИ УКИНУВА СИТЕ KOBИД ОГРАНИЧУВАЊА

Швајцарија во петок ќе ги укине преостанати ограничувања поврзани со Кoвид 19, соопшти денеска Владата на таа земја. Ќе се отстрани обврската за носење маска…

Види повеќе И ШВАЈЦАРИЈА ПОТПОЛНО ГИ УКИНУВА СИТЕ KOBИД ОГРАНИЧУВАЊА