И ШВАЈЦАРИЈА ПОТПОЛНО ГИ УКИНУВА СИТЕ KOBИД ОГРАНИЧУВАЊА

И ШВАЈЦАРИЈА ПОТПОЛНО ГИ УКИНУВА СИТЕ KOBИД ОГРАНИЧУВАЊА

Швајцарија во петок ќе ги укине преостанати ограничувања поврзани со Кoвид 19, соопшти денеска Владата на таа земја. Ќе се отстрани обврската за носење маска…

Види повеќе И ШВАЈЦАРИЈА ПОТПОЛНО ГИ УКИНУВА СИТЕ KOBИД ОГРАНИЧУВАЊА
referendum svajcarija

НОВ РЕФЕРЕНДУМ ВО ШВАЈЦАРИЈА! ЗАДОЛЖИТЕЛНАТА BAKЦИHAЦИJA ЌЕ СЕ ПРОГЛАСИ ЗА НЕЗАКОНСКА ?!

Швајцарија ќе одржи референдум за тоа дали треба да се забранат сите задолжителни вaкцини. Швајцарското движење за слобода (МЛС) собра 125.000 потписи, 25.000 повеќе од…

Види повеќе НОВ РЕФЕРЕНДУМ ВО ШВАЈЦАРИЈА! ЗАДОЛЖИТЕЛНАТА BAKЦИHAЦИJA ЌЕ СЕ ПРОГЛАСИ ЗА НЕЗАКОНСКА ?!