СТАРО НОРМАЛНО! ШВЕДСКА ОД 1 АПРИЛ ГИ УКИНУВА СИТЕ АНТИKOBИД МЕРКИ

СТАРО НОРМАЛНО! ШВЕДСКА ОД 1 АПРИЛ ГИ УКИНУВА СИТЕ АНТИKOBИД МЕРКИ

Шведската Влада денеска објави дека од 1 април ќе се укине забраната за влез во државата за граѓаните на земји кои не се членки на…

Види повеќе СТАРО НОРМАЛНО! ШВЕДСКА ОД 1 АПРИЛ ГИ УКИНУВА СИТЕ АНТИKOBИД МЕРКИ
svedska gi ukinuva site kovid merki

НАЈНОВА ВЕСТ: ВЛАСТИТЕ ВО ШВЕДСКА ГИ УКИНУВААТ СИТЕ KOBИД МЕРКИ ЗА 7 ДЕНА

Денес, четврток, Владата ќе донесе одлука за укинување на сите задолжителни ограничувања поради пaндемијата на кoрона вируcот. Ќе се одржи прес-конференција со премиерот и министерот…

Види повеќе НАЈНОВА ВЕСТ: ВЛАСТИТЕ ВО ШВЕДСКА ГИ УКИНУВААТ СИТЕ KOBИД МЕРКИ ЗА 7 ДЕНА