litija srbija

МЕДИУМИТЕ ПОВТОРНО МОЛЧАТ! РЕКА ОД НАРОД КОН ХРАМОТ СВЕТИ САВА – СРБИЈА ПОВТОРНО КАЖА НЕ НА ЗАПАДНИТЕ „ВРЕДНОСТИ“ (ВИДЕО)

Во Белград денеска пред Патријаршијата почна нова голема литија за спас на Србија, против геј парадата и предавството на Косово и Метохија и покрај бомбардирањето…

Види повеќе МЕДИУМИТЕ ПОВТОРНО МОЛЧАТ! РЕКА ОД НАРОД КОН ХРАМОТ СВЕТИ САВА – СРБИЈА ПОВТОРНО КАЖА НЕ НА ЗАПАДНИТЕ „ВРЕДНОСТИ“ (ВИДЕО)