sto

ШЕФОТ НА СВЕТСКАТА ТРГОВСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ИЗДАДЕ ИТНО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА ГЛОБАЛНАТА РЕЦЕСИЈА

Светот се лизга во рецесија поради повеќекратните и преклопувачки кризи, изјави во вторникот шефот на Светската трговска организација. Говорејќи на отворањето на годишниот јавен форум…

Види повеќе ШЕФОТ НА СВЕТСКАТА ТРГОВСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ИЗДАДЕ ИТНО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА ГЛОБАЛНАТА РЕЦЕСИЈА