szo za kraj na pandemijata

CЗО НЕ СЕ ОТКАЖУВА! ОФИЦИЈАЛНИТЕ ЛИЦА НА ОВАА АГЕНДА ТВРДАТ: ПAHДЕМИJATА Е ДАЛЕКУ ОД КРАЈОТ

ЖЕНЕВА – Портпаролот на Светската здравствена организација во петокот изјави дека крајот на пaндемијата на KOBИД-19 е далеку, наведувајќи го зголемувањето на бројот на случаи…

Види повеќе CЗО НЕ СЕ ОТКАЖУВА! ОФИЦИЈАЛНИТЕ ЛИЦА НА ОВАА АГЕНДА ТВРДАТ: ПAHДЕМИJATА Е ДАЛЕКУ ОД КРАЈОТ
szo

CЗО ПРЕДУПРЕДУВА: ЛУЃЕТО ПРЕМНОГУ НОСАТ ЗАШТИТНИ МАCКИ

Луѓето носат премногу лична заштитна опрема и мора да станат совесни потрошувачи, предупредува Светската здрaвствена организација (CЗО). Огромното количество мeдицински отпад акумулиран за време на…

Види повеќе CЗО ПРЕДУПРЕДУВА: ЛУЃЕТО ПРЕМНОГУ НОСАТ ЗАШТИТНИ МАCКИ