КИНЕСКАТА АРМИЈА СЕ ЗАКАНИ: ЌЕ СПРЕЧИМЕ БИЛО КАКВА ФОРМА НА МЕШАЊЕ НА НАДВОРЕШНИ СИЛИ И СЕПАРАТИСТИЧКИ ОБИДИ ЗА НЕЗАВИСНОСТ НА ТАЈВАН

КИНЕСКАТА АРМИЈА ИМ СЕ ЗАКАНИ НА САД: ЌЕ СПРЕЧИМЕ БИЛО КАКВА ФОРМА НА МЕШАЊЕ НА НАДВОРЕШНИ СИЛИ И СЕПАРАТИСТИЧКИ ОБИДИ ЗА НЕЗАВИСНОСТ НА ТАЈВАН

„Кинеската армија ќе преземе ефективни мерки за да го спречи надворешното мешање и обидите да се постигне независност на Тајван,“ вели портпаролот на Кинеското Министерство…

Види повеќе КИНЕСКАТА АРМИЈА ИМ СЕ ЗАКАНИ НА САД: ЌЕ СПРЕЧИМЕ БИЛО КАКВА ФОРМА НА МЕШАЊЕ НА НАДВОРЕШНИ СИЛИ И СЕПАРАТИСТИЧКИ ОБИДИ ЗА НЕЗАВИСНОСТ НА ТАЈВАН