РАЦЕТЕ МУ СЕ КРВАВИ ДО ЛАКТОВИТЕ! ВО ИЗМИНАТАТА ГОДИНА ВО РЕГИОНОТ ТИГРАЈ ОД ГЛАД ПОЧИНАЛЕ 1.900 ДЕЦА! ТЕДРОС РАБОТЕЛ НА BAKЦИHИPAЊЕ НА ОВОЈ ДЕЛ ОД ЕТИОПИЈА

РАЦЕТЕ МУ СЕ КРВАВИ ДО ЛАКТОВИТЕ! ВО ИЗМИНАТАТА ГОДИНА ВО РЕГИОНОТ ТИГРАЈ ОД ГЛАД ПОЧИНАЛЕ 1.900 ДЕЦА! ТЕДРОС РАБОТЕЛ НА BAKЦИHИPAЊЕ НА ОВОЈ ДЕЛ ОД ЕТИОПИЈА

Информациите што се кријат во мејнстрим медиумите кај нас се поврзани со можни воени злосторства извршени од директорот на СЗО Тедрос Аданом Гебрејесус, не поради…

Види повеќе РАЦЕТЕ МУ СЕ КРВАВИ ДО ЛАКТОВИТЕ! ВО ИЗМИНАТАТА ГОДИНА ВО РЕГИОНОТ ТИГРАЈ ОД ГЛАД ПОЧИНАЛЕ 1.900 ДЕЦА! ТЕДРОС РАБОТЕЛ НА BAKЦИHИPAЊЕ НА ОВОЈ ДЕЛ ОД ЕТИОПИЈА