migranti teksas

УДАРНО! ТЕКСАС ПРОГЛАСИ ИНВАЗИЈА НА ЈУЖНАТА ГРАНИЦА! ГУВЕРНЕРОТ ГРЕГ АБОТ ЈА ИСПРАЌА ВОЈСКАТА НА ГРАНИЦАТА СО МЕКСИКО

Републиканскиот гувернер на Тексас Грег Абот денеска прогласи инвазија на јужната граница на државата, повикувајќи се на овластувањето на државата да обезбеди зголемена безбедност и…

Види повеќе УДАРНО! ТЕКСАС ПРОГЛАСИ ИНВАЗИЈА НА ЈУЖНАТА ГРАНИЦА! ГУВЕРНЕРОТ ГРЕГ АБОТ ЈА ИСПРАЌА ВОЈСКАТА НА ГРАНИЦАТА СО МЕКСИКО
cenzura teksas

ПРВА И ГОЛЕМА ПОБЕДА! ТЕКСАШКИТЕ ВЛАСТИ ЈА ПОБЕДИЈА ЦЕНЗУРАТА – МРЕЖИТЕ НЕМААТ ПРАВО ДА ГИ ЦЕНЗУРИРААТ КОРИСНИЦИТЕ НА ОВАА ДРЖАВА

Американскиот апелационен суд му го отвори патот на Тексас да започне со спроведување на историскиот закон против цензура, пресудувајќи дека Твитер, Фејсбук и другите гиганти…

Види повеќе ПРВА И ГОЛЕМА ПОБЕДА! ТЕКСАШКИТЕ ВЛАСТИ ЈА ПОБЕДИЈА ЦЕНЗУРАТА – МРЕЖИТЕ НЕМААТ ПРАВО ДА ГИ ЦЕНЗУРИРААТ КОРИСНИЦИТЕ НА ОВАА ДРЖАВА