РУСКИТЕ ВЛАСТИ ПРОМОВИРААТ АПЛИКАЦИЈА КОЈА СЕГА ТАМУ ИМА ПОВЕЌЕ КОРИСНИЦИ ОД ВАТСАП

РУСКИТЕ ВЛАСТИ ПРОМОВИРААТ АПЛИКАЦИЈА КОЈА СЕГА ТАМУ ИМА ПОВЕЌЕ КОРИСНИЦИ ОД ВАТСАП

Телеграм во Русија го надмина Ватсап по број на корисници и стана најпопуларната платформа за инстант комуникација, објави денеска руската телекомуникациска компанија Мегафон. Сопственикот на…

Види повеќе РУСКИТЕ ВЛАСТИ ПРОМОВИРААТ АПЛИКАЦИЈА КОЈА СЕГА ТАМУ ИМА ПОВЕЌЕ КОРИСНИЦИ ОД ВАТСАП