tenkovi vo ukraina

НИШТО ОД ГЕРМАНСКИТЕ ТЕНКОВИ ВО УКРАИНА: МИНИСТЕРКАТА ЗА ОДБРАНА ИЗЈАВИ: ЈА ДОСТИГНАВМЕ ГРАНИЦАТА ЗА ДАВАЊЕ НА ОРУЖЈЕ

Германската министерка за одбрана Кристин Ламбрехт ги отфрли барањата за снабдување на Киев со главните борбени тенкови Леопард 2 за време на главниот говор на…

Види повеќе НИШТО ОД ГЕРМАНСКИТЕ ТЕНКОВИ ВО УКРАИНА: МИНИСТЕРКАТА ЗА ОДБРАНА ИЗЈАВИ: ЈА ДОСТИГНАВМЕ ГРАНИЦАТА ЗА ДАВАЊЕ НА ОРУЖЈЕ