tik tok

ТIК ТОК: КИНЕСКА AПЛИКАЦИЈА КОЈА Е ПОЛНА СО CEKСУАЛНИ МАНИЈАЦИ ГО НАДМИНУВА GOOGLE

TikTok, кинеската апликација која стана собиралиште на сексуални манијаци и која првенствено претставува опасност поради следењето на корисниците, но и препраќањето на нивните движења на…

Види повеќе ТIК ТОК: КИНЕСКА AПЛИКАЦИЈА КОЈА Е ПОЛНА СО CEKСУАЛНИ МАНИЈАЦИ ГО НАДМИНУВА GOOGLE