tiktok sledenje

TIK TOK ПРИЗНАВА ДЕКА МОЖЕ ДА ПРИСТАПИ ДО КОРИСНИЧКИТЕ ПОДАТОЦИ НА ЖИТЕЛИТЕ НА ЕВРОПА

Кинеската платформа за споделување видеа TikTok им соопшти на корисниците дека некои од нејзините работници во Кина имаат пристап до податоците на сметките во Велика…

Види повеќе TIK TOK ПРИЗНАВА ДЕКА МОЖЕ ДА ПРИСТАПИ ДО КОРИСНИЧКИТЕ ПОДАТОЦИ НА ЖИТЕЛИТЕ НА ЕВРОПА
tiktok sledenje

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА СИТЕ КОРИСНИЦИ НА ТИКТОК – СТУДИЈА ОТКРИВА: СЕКОЈ ВАШ ЧЕКОР СЕ СЛЕДИ

Злонамерниот софтвер и другите алатки за хакирање често имаат функции што им овозможуваат да собираат информации за тоа што корисниците внесуваат во нивните телефони додека…

Види повеќе ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА СИТЕ КОРИСНИЦИ НА ТИКТОК – СТУДИЈА ОТКРИВА: СЕКОЈ ВАШ ЧЕКОР СЕ СЛЕДИ