protesti berlin

СЕ ОБИДОА ДА ГО СОКРИЈАТ ОВА! ГОЛЕМИ ДЕМОНСТРАЦИИ ВО БЕРЛИН ПРОТИВ ВИРУCНАТА ТИРАНИЈА И ИСПРАЌАЊЕТО НА ОРУЖЈЕ ВО УКРАИНА (ВИДЕО)

Доколку цените продолжат да растат во Германија, политичарите очекуваат улични протести, а илјадници се собраа вчера во Берлин да протестираат против тиранијата од Кoвид. Како…

Види повеќе СЕ ОБИДОА ДА ГО СОКРИЈАТ ОВА! ГОЛЕМИ ДЕМОНСТРАЦИИ ВО БЕРЛИН ПРОТИВ ВИРУCНАТА ТИРАНИЈА И ИСПРАЌАЊЕТО НА ОРУЖЈЕ ВО УКРАИНА (ВИДЕО)