РУСИЈА НЕМАШЕ ДА ЈА НАПАДНЕ УКРАИНА АКО ЈАС БЕВ ПРЕТСЕДАТЕЛ, ВЕЛИ ТРАМП

РУСИЈА НЕМАШЕ ДА ЈА НАПАДНЕ УКРАИНА АКО ЈАС БЕВ ПРЕТСЕДАТЕЛ, ВЕЛИ ТРАМП

Но, не губете надеж, бидејќи со вистинските лидери, Америка ќе се врати, ќе биде посилна од било кој било кога, рече Трамп на состанокот во…

Види повеќе РУСИЈА НЕМАШЕ ДА ЈА НАПАДНЕ УКРАИНА АКО ЈАС БЕВ ПРЕТСЕДАТЕЛ, ВЕЛИ ТРАМП