evropskite fudbalski klubovi

ЕВРОПСКИТЕ ФУДБАЛСКИ КЛУБОВИ “ОДБИВААТ” НЕBAKЦИНИРАНИ ИГРАЧИ ОД ТРАНСФЕР ПАЗАРОТ

Неколку водечки европски фудбалски клубови, наводно, ги отфрлиле играчите кои не биле вaкцинирани за Кoвид-19, известуваат британските медиуми. Извештајот, кој беше објавен во Телеграф, доаѓа…

Види повеќе ЕВРОПСКИТЕ ФУДБАЛСКИ КЛУБОВИ “ОДБИВААТ” НЕBAKЦИНИРАНИ ИГРАЧИ ОД ТРАНСФЕР ПАЗАРОТ