БОЛНИЦА ОДБИВА ДА МУ НАПРАВИ ТРАНСПЛАНТАЦИЈА НА БУБРЕГ НА 9-ГОДИШНО ДЕТЕ БИДЕЈЌИ ТАТКО МУ НЕ Е BAKЦИНИPAH ЗА KOBИД 19!

БОЛНИЦА ОДБИВА ДА МУ НАПРАВИ ТРАНСПЛАНТАЦИЈА НА БУБРЕГ НА 9-ГОДИШНО ДЕТЕ БИДЕЈЌИ ТАТКО МУ НЕ Е BAKЦИНИPAH ЗА KOBИД 19!

Болница во Кливленд одбива да му обезбеди на деветгодишно момче трансплантација на бубрег што ќе му спаси животот бидејќи неговиот татко не бил вaкциниран против…

Види повеќе БОЛНИЦА ОДБИВА ДА МУ НАПРАВИ ТРАНСПЛАНТАЦИЈА НА БУБРЕГ НА 9-ГОДИШНО ДЕТЕ БИДЕЈЌИ ТАТКО МУ НЕ Е BAKЦИНИPAH ЗА KOBИД 19!