melnik

УКРАИНСКИОТ АМБАСАДОР ВО ГЕРМАНИЈА: ТРЕТАТА СВЕТСКА ВОЈНА ВЕЌЕ ЗАПОЧНА, ТОА ТРЕБА ДА БИДЕ ЈАСНО НА СИТЕ

Украинскиот амбасадор во Германија, Андриј Мелник, во своето последно интервју за медиумите изјави дека Третата светска војна веќе започнала. Амбасадорот, кој претходно даваше експлозивни изјави…

Види повеќе УКРАИНСКИОТ АМБАСАДОР ВО ГЕРМАНИЈА: ТРЕТАТА СВЕТСКА ВОЈНА ВЕЌЕ ЗАПОЧНА, ТОА ТРЕБА ДА БИДЕ ЈАСНО НА СИТЕ
treta svetska vojna

ПОЧЕТНИ ФАЗИ НА ТРЕТАТА СВЕТСКА ВОЈНА – ЗОШТО ЗАПАДОТ НЕ ТРЕБАШЕ ДА СЕ ПЛЕТКА СО ПУТИН И ЗОШТО РУСИЈА Е ВО ПРАВО

Предупредив дека Западот не треба да се плетка со Путин. Толку е очигледно дека Западот ја направи истата фатална грешка како Рим. Тие ја ослабнаа…

Види повеќе ПОЧЕТНИ ФАЗИ НА ТРЕТАТА СВЕТСКА ВОЈНА – ЗОШТО ЗАПАДОТ НЕ ТРЕБАШЕ ДА СЕ ПЛЕТКА СО ПУТИН И ЗОШТО РУСИЈА Е ВО ПРАВО