trst italia

ПОГЛЕДНЕТЕ – ГЛОБАЛИСТИТЕ ЛАЖИРААТ ДУРИ И ПРЕНОСИ ВО ЖИВО НА ПРОТЕСТИ ОД ПЛОШТАДИТЕ

Ова видео веќе некое време кружи во разни групи, а е старо најмалку еден месец. Но, тоа е одличен показател за тоа до каде одат…

Види повеќе ПОГЛЕДНЕТЕ – ГЛОБАЛИСТИТЕ ЛАЖИРААТ ДУРИ И ПРЕНОСИ ВО ЖИВО НА ПРОТЕСТИ ОД ПЛОШТАДИТЕ