„БОЛНИЦАТА НЕ БЕШЕ НАПАДНАТА“ - ТРУДНИЦАТА ОД МАРИУПОЛ СЕ ПОЈАВИ НА РУСКИ МЕДИУМ И ПРИЗНА ДЕКА НАМЕРНО ЛАЖЕЛА! (ВИДЕО)

„БОЛНИЦАТА НЕ БЕШЕ НАПАДНАТА“ – ТРУДНИЦАТА ОД МАРИУПОЛ СЕ ПОЈАВИ НА РУСКИ МЕДИУМ И ПРИЗНА ДЕКА НАМЕРНО ЛАЖЕЛА! (ВИДЕО)

Трудницата чии фотографии од гранатираната болница во Мариупол го обиколија светот сега се појави во руските државни медиуми. Маријана Вишегирскаја, бремената жена од бомбардираната болница…

Види повеќе „БОЛНИЦАТА НЕ БЕШЕ НАПАДНАТА“ – ТРУДНИЦАТА ОД МАРИУПОЛ СЕ ПОЈАВИ НА РУСКИ МЕДИУМ И ПРИЗНА ДЕКА НАМЕРНО ЛАЖЕЛА! (ВИДЕО)