kanada vakcina

НЕBAKЦИНИРАНИТЕ ЛИЦА ОД КАНАДА НЕ СМЕАТ ДА ИЗЛЕЗАТ ОД ДРЖАВАТА – АМА НЕBAKЦИНИРАНИТЕ УКРАИНЦИ МОЖАТ ДА ВЛЕЗАТ

Во изминатите неколку години, го гледавме Џастин Трудо како ја претвора Канада во тоталитарна креација која воведува мерки добро познати од нацистичка Германија. Една од…

Види повеќе НЕBAKЦИНИРАНИТЕ ЛИЦА ОД КАНАДА НЕ СМЕАТ ДА ИЗЛЕЗАТ ОД ДРЖАВАТА – АМА НЕBAKЦИНИРАНИТЕ УКРАИНЦИ МОЖАТ ДА ВЛЕЗАТ
(ВИДЕО) ДРАМА ВО ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ: ОЧИ ВО ОЧИ - ХРВАТСКИ ПРАТЕНИК ГО ПРОГЛАСИ ТРУДО ЗА ДИКТАТОР ОД НАЈЛОШ ВИД

(ВИДЕО) ДРАМА ВО ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ: ОЧИ ВО ОЧИ – ХРВАТСКИ ПРАТЕНИК ГО ПРОГЛАСИ ТРУДО ЗА ДИКТАТОР ОД НАЈЛОШ ВИД

Канадскиот премиер Трудо се соочи со остри критики за време на неговата посета на Брисел кога европратеникот Мислав Колакушиќ го обвини дека спроведува „диктатура од…

Види повеќе (ВИДЕО) ДРАМА ВО ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ: ОЧИ ВО ОЧИ – ХРВАТСКИ ПРАТЕНИК ГО ПРОГЛАСИ ТРУДО ЗА ДИКТАТОР ОД НАЈЛОШ ВИД