ШТО СЕ СЛУЧУВА? ПУКАЊЕ И МОБИЛИЗАЦИЈА НА ГРЧКО-ТУРСКАТА ГРАНИЦА?!

ШТО СЕ СЛУЧУВА? ПУКАЊЕ И МОБИЛИЗАЦИЈА НА ГРЧКО-ТУРСКАТА ГРАНИЦА?!

Извештаи на социјалните мрежи за пукање насочено кон Суфли (Σουφλι), провинција Западна Тракија во Република Грција, на грчко-турската граница, пренесува Телеграм каналот Ratne Novosti. Според…

Види повеќе ШТО СЕ СЛУЧУВА? ПУКАЊЕ И МОБИЛИЗАЦИЈА НА ГРЧКО-ТУРСКАТА ГРАНИЦА?!
rusko ukrainski pregovori

ВО ТУРЦИЈА ЌЕ СЕ ОДРЖИ НОВА РУНДА РУСКО-УКРАИНСКИ ПРЕГОВОРИ

Делегациите на Русија и на Украина ќе одржат нова рунда разговори во живо во Турција од денеска до среда, најави еден од украинските преговарачи, Давид…

Види повеќе ВО ТУРЦИЈА ЌЕ СЕ ОДРЖИ НОВА РУНДА РУСКО-УКРАИНСКИ ПРЕГОВОРИ