tuzba fbi

ТУЖБА ЗА FBI ПОРАДИ КРИЕЊЕ ПОДАТОЦИ ЗА ЦЕНЗУРА НА ФЕЈСБУК

ФБИ е тужен за задржување на комуникацијата на Фејсбук за приказната за лаптопот на Хантер Бајден. Во појавувањето на подкастот на Џо Роган во август,…

Види повеќе ТУЖБА ЗА FBI ПОРАДИ КРИЕЊЕ ПОДАТОЦИ ЗА ЦЕНЗУРА НА ФЕЈСБУК
bivs fudbalski trener

БИВШ ФУДБАЛСКИ ТРЕНЕР ОТПУШТЕН ЗАТОА ШТО ОДБИЛ ДА СЕ „БОЦНЕ“, СЕГА ЈА ТУЖИ ДРЖАВАТА ВАШИНГТОН

„Поранешен фудбалски тренер на Државниот универзитет во Вашингтон бара 25 милиони долари од универзитетот за погрешно раскинување на договорот откако беше отпуштен минатата година затоа…

Види повеќе БИВШ ФУДБАЛСКИ ТРЕНЕР ОТПУШТЕН ЗАТОА ШТО ОДБИЛ ДА СЕ „БОЦНЕ“, СЕГА ЈА ТУЖИ ДРЖАВАТА ВАШИНГТОН