ILON MASK TVITER

ИЛОН МАСК: ДОГОВОР СО ТВИТЕР Е МОЖЕН САМО АКО ДОКАЖАТ КОЛКУ ВИСТИНСКИ СМЕТКИ, А КОЛКУ БОТОВИ ПОСТОЈАТ

Илон Маск рече дека ако Твитер може да го обезбеди својот метод на земање примероци од 100 сметки и може да потврди дека тие сметки…

Види повеќе ИЛОН МАСК: ДОГОВОР СО ТВИТЕР Е МОЖЕН САМО АКО ДОКАЖАТ КОЛКУ ВИСТИНСКИ СМЕТКИ, А КОЛКУ БОТОВИ ПОСТОЈАТ
twiter tramp

ИЛОН МАСК ГО ВРАТИ ПРИСТАПОТ ДО ТВИТЕР ПРОФИЛОТ НА ДОНАЛД ТРАМП (ВИДЕО)

Се чини дека на поранешниот претседател на САД, Доналд Трамп, ќе му биде вратен профилот на Твитер, без разлика што изјавил дека никогаш нема да…

Види повеќе ИЛОН МАСК ГО ВРАТИ ПРИСТАПОТ ДО ТВИТЕР ПРОФИЛОТ НА ДОНАЛД ТРАМП (ВИДЕО)
tviter proruski smetki

ЦЕНЗУРА: ТВИТЕР ГИ БРИШЕ ПРОРУСКИТЕ СМЕТКИ СО СЕДИШТЕ ВО ИНДИЈА

Твитер призна дека ги избришал сметките кои очигледно се во Индија и кои ги смета за сомнителни поради поддршката за специјалната операција во Украина и…

Види повеќе ЦЕНЗУРА: ТВИТЕР ГИ БРИШЕ ПРОРУСКИТЕ СМЕТКИ СО СЕДИШТЕ ВО ИНДИЈА