sv kiril i metodij

МИТЕВА: ЛОШИТЕ ПОЛИТИКИ ВО ОБРАЗОВАНИЕТО НИКАКО ДА ЗАПРАТ! УКИМ Е НА 1944 МЕСТО СПОРЕД ШАНГАЈСКАТА ЛИСТА

Следејќи ги катастрофалните состојби на сите нивоа во државата така и во образованието се случуваат нови порази. Насекаде се предлагаат мерки за олабавување на рестрикциите…

Види повеќе МИТЕВА: ЛОШИТЕ ПОЛИТИКИ ВО ОБРАЗОВАНИЕТО НИКАКО ДА ЗАПРАТ! УКИМ Е НА 1944 МЕСТО СПОРЕД ШАНГАЈСКАТА ЛИСТА