green passport

КРАЈ Е! АНГЛИЈА ГИ УКИНУВА СИТЕ МЕРКИ ПРОТИВ KOBИД, ИЗРАЕЛ ГИ УБЛАЖУВА, ЧЕШКА СЕ ОТКАЖУВА ОД ЗАДОЛЖИТЕЛНА BAKЦИНАЦИЈА

Лондон – Повеќето законски ограничувања за спречување на ширење на кoронавирусот во Англија ќе бидат укинати следната недела, изјави во средата британскиот премиер Борис Џонсон…

Види повеќе КРАЈ Е! АНГЛИЈА ГИ УКИНУВА СИТЕ МЕРКИ ПРОТИВ KOBИД, ИЗРАЕЛ ГИ УБЛАЖУВА, ЧЕШКА СЕ ОТКАЖУВА ОД ЗАДОЛЖИТЕЛНА BAKЦИНАЦИЈА