СВЕТСКИ ПРОБЛЕМ! КАНАДСКА НВО ПРЕДУПРЕДУВА ДЕКА ЗАПАДНОТО ОРУЖЈЕ ДАДЕНО ВО УКРАИНА МОЖЕ ДА ЗАВРШИ НА ЦРНИОТ ПАЗАР

СВЕТСКИ ПРОБЛЕМ! КАНАДСКА НВО ПРЕДУПРЕДУВА ДЕКА ЗАПАДНОТО ОРУЖЈЕ ДАДЕНО ВО УКРАИНА МОЖЕ ДА ЗАВРШИ НА ЦРНИОТ ПАЗАР

Канадската невладина организација „Project Ploughshares“ предупредува дека канадското и другото западно оружје што се доставува во Украина не само што може да заврши во руски…

Види повеќе СВЕТСКИ ПРОБЛЕМ! КАНАДСКА НВО ПРЕДУПРЕДУВА ДЕКА ЗАПАДНОТО ОРУЖЈЕ ДАДЕНО ВО УКРАИНА МОЖЕ ДА ЗАВРШИ НА ЦРНИОТ ПАЗАР