ukraina penzii i plati

УКРАИНЦИТЕ ИСПРАТИЈА ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ДО БРИСЕЛ: НЕМАМЕ ПАРИ ЗА ПЛАТИ И ПЕНЗИИ

Украина можеби нема да има пари да исплати плати и пензии доколку Европската унија не ја забрза финансиската помош, предупреди премиерот на земјата. Тој рече…

Види повеќе УКРАИНЦИТЕ ИСПРАТИЈА ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ДО БРИСЕЛ: НЕМАМЕ ПАРИ ЗА ПЛАТИ И ПЕНЗИИ