(ВИДЕО) МОМЕНТОТ КОГА ТРАМП МУ КАЖА НА ЗЕЛЕНСКИ: „ЗНАЕМЕ КОЛКУ СТЕ КОРУМПИРАНИ И ДЕКА ПАРИТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ЗАВРШИЈА КАЈ БАЈДЕН!“

(ВИДЕО) МОМЕНТОТ КОГА ТРАМП МУ КАЖА НА ЗЕЛЕНСКИ: „ЗНАЕМЕ КОЛКУ СТЕ КОРУМПИРАНИ И ДЕКА ПАРИТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ЗАВРШИЈА КАЈ БАЈДЕН!“

Светот во моментот ги жнее „плодовите“ на заробената надворешна политика на САД од длабоката држава, а конфликтот на Украина е токму резултат на истата. Поранешниот…

Види повеќе (ВИДЕО) МОМЕНТОТ КОГА ТРАМП МУ КАЖА НА ЗЕЛЕНСКИ: „ЗНАЕМЕ КОЛКУ СТЕ КОРУМПИРАНИ И ДЕКА ПАРИТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ЗАВРШИЈА КАЈ БАЈДЕН!“
АМЕРИКАНСКА НОВИНАРКА: „ВО ОДНОС НА УКРАИНА ЛАЖЕМЕ ВО ЕПСКИ РАЗМЕРИ“ (ВИДЕО)

АМЕРИКАНСКА НОВИНАРКА: „ВО ОДНОС НА УКРАИНА ЛАЖЕМЕ ВО ЕПСКИ РАЗМЕРИ“ (ВИДЕО)

„Има толку многу дезинформации во однос на конфликтот во Украина што досега никогаш не сме виделе такво нешто – лажеме во епски размери“, предупреди познатата…

Види повеќе АМЕРИКАНСКА НОВИНАРКА: „ВО ОДНОС НА УКРАИНА ЛАЖЕМЕ ВО ЕПСКИ РАЗМЕРИ“ (ВИДЕО)