melnik

УКРАИНСКИОТ АМБАСАДОР ВО ГЕРМАНИЈА: ТРЕТАТА СВЕТСКА ВОЈНА ВЕЌЕ ЗАПОЧНА, ТОА ТРЕБА ДА БИДЕ ЈАСНО НА СИТЕ

Украинскиот амбасадор во Германија, Андриј Мелник, во своето последно интервју за медиумите изјави дека Третата светска војна веќе започнала. Амбасадорот, кој претходно даваше експлозивни изјави…

Види повеќе УКРАИНСКИОТ АМБАСАДОР ВО ГЕРМАНИЈА: ТРЕТАТА СВЕТСКА ВОЈНА ВЕЌЕ ЗАПОЧНА, ТОА ТРЕБА ДА БИДЕ ЈАСНО НА СИТЕ