ПЕНТАГОН ТВРДИ ДЕКА НЕМАЛО „ОФАНЗИВНИ“ БИО-ОРУЖЈА ВО АМЕРИКАНСКИТЕ ЛАБОРАТОРИИ ВО УКРАИНА

ПЕНТАГОН ПРИЗНА ДЕКА ИМА АМЕРИКАНСКИ БИО-ЛАБОРАТОРИИ ВО УКРАИНА!!!

Официјален Пентагон во петокот изјави за Конгресот дека нема „офанзивно“ биолошко оружје во ниту една од десетиците лаборатории поврзани со САД во Украина. „Можам да…

Види повеќе ПЕНТАГОН ПРИЗНА ДЕКА ИМА АМЕРИКАНСКИ БИО-ЛАБОРАТОРИИ ВО УКРАИНА!!!
СОВЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА РУСИЈА: „САД КОРИСТАТ МЕТОДИ ЗА СОЗДАВАЊЕ ВИРУСИ И БАКТЕРИИ КОИ СЕЛЕКТИВНО ГИ ЗАРАЗУВААТ ЛУЃЕТО“

СОВЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА РУСИЈА: „САД КОРИСТАТ МЕТОДИ ЗА СОЗДАВАЊЕ ВИРУСИ И БАКТЕРИИ КОИ СЕЛЕКТИВНО ГИ ЗАРАЗУВААТ ЛУЃЕТО“

„Се собираат фактите дека САД користат методи за создавање бактерии и вируси кои селективно инфицираат одредена човечка популација“, изјави секретарот на Советот за безбедност на…

Види повеќе СОВЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА РУСИЈА: „САД КОРИСТАТ МЕТОДИ ЗА СОЗДАВАЊЕ ВИРУСИ И БАКТЕРИИ КОИ СЕЛЕКТИВНО ГИ ЗАРАЗУВААТ ЛУЃЕТО“
„НУКЛЕАРКА“: ПРОТЕКОА ЛИ МЕЈЛОВИТЕ НА СИНОТ НА БАЈДЕН ЗА БИОЛАБОРАТОРИИТЕ ВО УКРАИНА?! (ФОТО)

„НУКЛЕАРКА“: ПРОТЕКОА ЛИ МЕЈЛОВИТЕ НА СИНОТ НА БАЈДЕН ЗА БИОЛАБОРАТОРИИТЕ ВО УКРАИНА?! (ФОТО)

Синот на американскиот претседател Џо Бајден, Хантер Бајден финансирал истражувања во озлогласените билаборатории во Украина, пишува ДејлиМејл, повикувајќи се на два мејлови кои наводно протекле…

Види повеќе „НУКЛЕАРКА“: ПРОТЕКОА ЛИ МЕЈЛОВИТЕ НА СИНОТ НА БАЈДЕН ЗА БИОЛАБОРАТОРИИТЕ ВО УКРАИНА?! (ФОТО)
ukrainski labaratorii

РУСКИ НАЧАЛНИК: УКРАИНСКИТЕ БИО-ЛАБАРАТОИИ ЈА УНИШТУВААТ ДОКУМЕНТАЦИЈАТА ЗА ОПАСНИТЕ ВИРУСИ

Украинските био-лаборатории продолжуваат да уништуваат биолошки материјал и документација за истражување на опасните вируси, изјави рускиот началник Игор Кирилов. „Се уште се добиваат информации за…

Види повеќе РУСКИ НАЧАЛНИК: УКРАИНСКИТЕ БИО-ЛАБАРАТОИИ ЈА УНИШТУВААТ ДОКУМЕНТАЦИЈАТА ЗА ОПАСНИТЕ ВИРУСИ