дезинформации на западните медиуми украина

РАЗОТКРИЕНИ ЛАЖНИТЕ ВЕСТИ НА ЗАПАДНИТЕ МЕДИУМИ ОКОЛУ СЛУЧУВАЊАТА ВО УКРАИНА – ДЕЗИНФОРМАЦИИ ОД ЕПСКИ РАЗМЕРИ!

Кога велевме дека сите заинтересирани набљудувачи треба да бидат и тоа како внимателни во однос на информациите од медиумските извори ширум Украина, постоеше добра причина…

Види повеќе РАЗОТКРИЕНИ ЛАЖНИТЕ ВЕСТИ НА ЗАПАДНИТЕ МЕДИУМИ ОКОЛУ СЛУЧУВАЊАТА ВО УКРАИНА – ДЕЗИНФОРМАЦИИ ОД ЕПСКИ РАЗМЕРИ!