ukrainski vesterki

ЛУДИЛО: УКРАИНСКИТЕ ВЕШТЕРКИ ЌЕ ГО МЕНУВААТ ПУТИН

Киевскиот магазин за магија „Котелот на вештерката“ на својата страница на Инстаграм го објави „планот за смена на рускиот претседател Владимир Путин“ и поддршката на…

Види повеќе ЛУДИЛО: УКРАИНСКИТЕ ВЕШТЕРКИ ЌЕ ГО МЕНУВААТ ПУТИН