zelenski bara pomos

ЗЕЛЕНСКИ ГИ МОЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ВЛЕЗАТ ВО ВОЈНА СО РУСИЈА

Претседателот на Украина Володимир Зеленски се обрати пред американскиот Конгрес. Тој буквално се молеше да се затвори небото над Украина, што е директен вовед во…

Види повеќе ЗЕЛЕНСКИ ГИ МОЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ВЛЕЗАТ ВО ВОЈНА СО РУСИЈА