orban i vucic

ВУЧИЌ ПРОГЛАСИ ПОБЕДА, ОРБАН СЛАВИ И ПОРАЧУВА: НАШАТА ПОБЕДА СЕ ГЛЕДА ОД МЕСЕЧИНА АМА И ОД БРИСЕЛ

Александар Вучиќ прогласи победа во првиот круг од претседателските избори. Воедно рече дека списокот „Заедно можеме се“ е за 1-2 мандати од независното мнозинство во…

Види повеќе ВУЧИЌ ПРОГЛАСИ ПОБЕДА, ОРБАН СЛАВИ И ПОРАЧУВА: НАШАТА ПОБЕДА СЕ ГЛЕДА ОД МЕСЕЧИНА АМА И ОД БРИСЕЛ