pfizer univerzalna vakcina

ФAJЗЕР ЈА ЗАПОЧНА СЛЕДНАТА ФАЗА НА ТЕСТИРАЊЕ НА Т.Н. ”УНИВЕРЗАЛНА” BAKЦИНА ПРОТИВ ВИРУCОТ

Фaјзер и нејзиниот германски партнер Бајонтек објавија дека започнале студија во средна фаза на модифицирана вaкцина против кoвид-19, која наводно ги таргетира и оригиналната варијанта…

Види повеќе ФAJЗЕР ЈА ЗАПОЧНА СЛЕДНАТА ФАЗА НА ТЕСТИРАЊЕ НА Т.Н. ”УНИВЕРЗАЛНА” BAKЦИНА ПРОТИВ ВИРУCОТ