НЕ Е НИ ЧУДНО ЗОШТО ЃОКОВИЌ ДОБИ ЗАБРАНА ЗА НАСТАП НА УС ОПЕН - ФАРМАКОМАФИЈА МЕЃУ ГЛАВНИТЕ СПОНЗОРИ

НЕ Е НИ ЧУДНО ЗОШТО ЃОКОВИЌ ДОБИ ЗАБРАНА ЗА НАСТАП НА УС ОПЕН – ФАРМАКОМАФИЈА МЕЃУ ГЛАВНИТЕ СПОНЗОРИ

Два месеци медиумите известуваат за настаните околу учеството на Новак Ѓоковиќ на УС ОПЕН оваа сезона, а јасно е дека Ноле не е мета само…

Види повеќе НЕ Е НИ ЧУДНО ЗОШТО ЃОКОВИЌ ДОБИ ЗАБРАНА ЗА НАСТАП НА УС ОПЕН – ФАРМАКОМАФИЈА МЕЃУ ГЛАВНИТЕ СПОНЗОРИ