vakcina norveska

ПОМОР ВО СТАРЕЧКИ ДОМ ВО НОРВЕШКА – НЕКОЛКУ ДЕНА ПОСЛЕ ПРВАТА BAKЦИНА ЗА KOBИД

Во рок од неколку дена по примањето на првата вaкцина за KOBИД 19, починаа речиси дваесет лица од домовите за стари лица во Норвешка, што…

Види повеќе ПОМОР ВО СТАРЕЧКИ ДОМ ВО НОРВЕШКА – НЕКОЛКУ ДЕНА ПОСЛЕ ПРВАТА BAKЦИНА ЗА KOBИД
kanada vakcina

НЕBAKЦИНИРАНИТЕ ЛИЦА ОД КАНАДА НЕ СМЕАТ ДА ИЗЛЕЗАТ ОД ДРЖАВАТА – АМА НЕBAKЦИНИРАНИТЕ УКРАИНЦИ МОЖАТ ДА ВЛЕЗАТ

Во изминатите неколку години, го гледавме Џастин Трудо како ја претвора Канада во тоталитарна креација која воведува мерки добро познати од нацистичка Германија. Една од…

Види повеќе НЕBAKЦИНИРАНИТЕ ЛИЦА ОД КАНАДА НЕ СМЕАТ ДА ИЗЛЕЗАТ ОД ДРЖАВАТА – АМА НЕBAKЦИНИРАНИТЕ УКРАИНЦИ МОЖАТ ДА ВЛЕЗАТ
fauci

ФАУЧИ ПОДГОТВУВА НОВА BAKЦИНА ПРОТИВ БОЛЕСТИ ШТО ГИ ПРЕНЕСУВААТ КОМАРЦИТЕ

Според новите студии, се покажа дека вакцината против вирусот на источен коњски енцефалитис (EEEV), вирусот на западен коњски енцефалитис (VEEV) и венецуелскиот вирус на коњски…

Види повеќе ФАУЧИ ПОДГОТВУВА НОВА BAKЦИНА ПРОТИВ БОЛЕСТИ ШТО ГИ ПРЕНЕСУВААТ КОМАРЦИТЕ
vakcina nuspojavi

НУСПОЈАВИ ОД BAKЦИНАТА ЗА KOBИД 19 СЕ ПРЕНЕСУВААТ НА НЕBAKЦИНИРАНИТЕ, ПОКАЖУВА ЕДНА СТУДИЈА

Дали вaкцинираните ги префрлаат нуспојавите од вaкцината за KOBИД-19 на невaкцинирани луѓе? „Здравствени експерти и проверувачи на факти“ велат дека ова е глупаво прашање. Сепак,…

Види повеќе НУСПОЈАВИ ОД BAKЦИНАТА ЗА KOBИД 19 СЕ ПРЕНЕСУВААТ НА НЕBAKЦИНИРАНИТЕ, ПОКАЖУВА ЕДНА СТУДИЈА
cetvrta doza na vakcinata

НИКОГАШ НЕМА ДА ПРЕСТАНЕ?! CDC (АМЕРИКАНСКИ ЦЕНТАР ЗА КОНТРОЛА НА БОЛЕСТИ) ДАДЕ ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ЗА ЧЕТВРТА ДОЗА ОД ВАКЦИНАТА!

CDC ја одобри четвртата доза на вакцината против Ковид 19 за возрасни со компомитиран имунолошки систем. Ова носи уште една доза на загриженост поради слабеење…

Види повеќе НИКОГАШ НЕМА ДА ПРЕСТАНЕ?! CDC (АМЕРИКАНСКИ ЦЕНТАР ЗА КОНТРОЛА НА БОЛЕСТИ) ДАДЕ ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ЗА ЧЕТВРТА ДОЗА ОД ВАКЦИНАТА!