danska vakcinacija

ДАНСКА Е ПРВАТА ЗЕМЈА ШТО ЈА СУСПЕНДИРАШЕ ПРОГРАМАТА ЗА BAKЦИHAЦИJA!

Данска стана првата земја што ја прекина својата програма за вaкцинација против кoронавируc, велејќи дека тоа го прави бидејќи вируcот сега е под контрола. „Пролетта…

Види повеќе ДАНСКА Е ПРВАТА ЗЕМЈА ШТО ЈА СУСПЕНДИРАШЕ ПРОГРАМАТА ЗА BAKЦИHAЦИJA!