ben volas

БРИТАНЦИТE ЕКСПРЕСНО ЈА СВРТЕА „КАСЕТАТА“: НЕМА ДА ВЛЕГУВАМЕ ВО КОНФЛИКТ СО РУСИЈА ПОРАДИ УКРАИНА

Велика Британија нема да влезе во директен конфликт со Русија поради Украина, изјави министерот за одбрана на Велика Британија, Бен Валас. „Нашиот став беше апсолутно…

Види повеќе БРИТАНЦИТE ЕКСПРЕСНО ЈА СВРТЕА „КАСЕТАТА“: НЕМА ДА ВЛЕГУВАМЕ ВО КОНФЛИКТ СО РУСИЈА ПОРАДИ УКРАИНА
velika britanija inflacija

ЗГОЛЕМЕНАТА ИНФЛАЦИЈА ВО БРИТАНИЈА ГИ ПРИНУДУВА ЛУЃЕТО ДА ИЗНАЈМУВААТ КОВЧЕЗИ ЗА МРТОВЦИ

Се чини дека зголемената инфлација во Велика Британија стои зад растот на услугите за изнајмување ковчези, користејќи привремени ковчези за погребни услуги пред нивните најблиски…

Види повеќе ЗГОЛЕМЕНАТА ИНФЛАЦИЈА ВО БРИТАНИЈА ГИ ПРИНУДУВА ЛУЃЕТО ДА ИЗНАЈМУВААТ КОВЧЕЗИ ЗА МРТОВЦИ
besmrten polk

НЕПОЧИТУВАЊЕ НА ЖРТВИТЕ НА НАЦИЗМОТ: САД И ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ГО ЗАБРАНИЈА БЕСМРТНИОТ ПОЛК

„Бесмртен полк“ е национална акција која се одржува во Русија и други земји во спомен на учесниците и жртвите од Втората светска војна. „Властите на…

Види повеќе НЕПОЧИТУВАЊЕ НА ЖРТВИТЕ НА НАЦИЗМОТ: САД И ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ГО ЗАБРАНИЈА БЕСМРТНИОТ ПОЛК