verski konflikt ukraina

НА УКРАИНА И СЕ ЗАКАНУВА МЕЃУВЕРСКИ КОНФЛИКТ! ПОСЛЕДИЦИТЕ МОЖАТ ДА БИДАТ КАТАСТРОФАЛНИ!

Московската патријаршија ги предупреди пратениците на украинскиот парламент за можноста од масовна конфронтација со невидени последици, бидејќи доколку се усвои законот ќе ја забрани работата…

Види повеќе НА УКРАИНА И СЕ ЗАКАНУВА МЕЃУВЕРСКИ КОНФЛИКТ! ПОСЛЕДИЦИТЕ МОЖАТ ДА БИДАТ КАТАСТРОФАЛНИ!