nato polska

ГОЛЕМИ ВЕЖБИ НА НАТО ВО ПОЛСКА ВО КОИ УЧЕСТВУВААТ ИЛЈАДНИЦИ ВОЈНИЦИ

Полските вооружени сили објавија дека започнале воени вежби во кои учествуваат илјадници војници на НАТО. Станува збор за редовни вежби кои имаат за цел да…

Види повеќе ГОЛЕМИ ВЕЖБИ НА НАТО ВО ПОЛСКА ВО КОИ УЧЕСТВУВААТ ИЛЈАДНИЦИ ВОЈНИЦИ