darja dugina

ФСБ ОБЈАВИ СНИМКА ОД ОСОМНИЧЕНАТА ЗА УБИСТВОТО НА ДАРЈА ДУГИНА ВО РУСИЈА (ВИДЕО)

ФСБ денеска објави видео на кое се гледа Наталија Вовкова, осомничена за убиството на Дарја Дугина, пренесе РИА Новости. Според извештаите, на видеото се гледа…

Види повеќе ФСБ ОБЈАВИ СНИМКА ОД ОСОМНИЧЕНАТА ЗА УБИСТВОТО НА ДАРЈА ДУГИНА ВО РУСИЈА (ВИДЕО)