СОРОС, МЕЈНСТРИМ МЕДИУМИТЕ, НО И ЗЕЛЕНСКИ - ВИКТОР ОРБАН ГО ДОДАДЕ И УКРАИНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ЛИСТАТА НА НЕПРИЈАТЕЛИ ПО ИСТОРИСКАТА ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ ВО УНГАРИЈА

СОРОС, МЕЈНСТРИМ МЕДИУМИТЕ, НО И ЗЕЛЕНСКИ – ВИКТОР ОРБАН ГО ДОДАДЕ И УКРАИНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ЛИСТАТА НА НЕПРИЈАТЕЛИ ПО ИСТОРИСКАТА ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ ВО УНГАРИЈА

Унгарскиот премиер Виктор Орбан го додаде претседателот на Украина Зеленски на листата на негови противниците, заедно со Сорос и бирократите од ЕУ. Во обраќањето до…

Види повеќе СОРОС, МЕЈНСТРИМ МЕДИУМИТЕ, НО И ЗЕЛЕНСКИ – ВИКТОР ОРБАН ГО ДОДАДЕ И УКРАИНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ЛИСТАТА НА НЕПРИЈАТЕЛИ ПО ИСТОРИСКАТА ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ ВО УНГАРИЈА
ИЗБОРИ ВО УНГАРИЈА - ОРБАН НА ГЛАСАЊЕ ЗАЕДНО СО СОПРУГАТА

ИЗБОРИ ВО УНГАРИЈА – ОРБАН НА ГЛАСАЊЕ ЗАЕДНО СО СОПРУГАТА

Унгарскиот премиер утрово во Будимпешта гласал на парламентарните избори заедно со сопругата Анико Левај, јавуваат локалните медиуми. „Војната и мирот се загрозени на овие избори.…

Види повеќе ИЗБОРИ ВО УНГАРИЈА – ОРБАН НА ГЛАСАЊЕ ЗАЕДНО СО СОПРУГАТА